Forkæl dig selv og dine nærmeste med en æbleskivepande

Langt de fleste danskere der er ældre end 25 år kan huske hvordan deres forældre eller bedsteforældre plejede at hygge om dem, især ved juletid, hvor køkkenet ikke blot duftede af sylte og julebag men også af æbleskiver lavet fra bunden skriver æbleskivepande.dk. Det er efterhånden blevet en ny tradition at man køber æbleskiver i supermarkederne både omkring julehøjtiden, men også i nogle af årets andre måneder, hvor der skal kræses lidt ekstra om ens kære ved f.eks. fødselsdage eller jubilæer, men det vil dog aldrig helt blive det samme som hvis de var hjemmelavede.

meat-709346_640-1

Overraskelser til hele familien med en æbleskivepande

Traditionen bag æbleskiver er at man i sin tid bagte små stykker af æble eller andet frugt ind i dem, dette kan dog imidlertid ikke gøres, hvis man blot køber dem frisk fra frost i supermarkedet, da producenterne bag traditionen er gået væk fra at komme overraskelser i deres æbleskiver. Køber man en æbleskivepande til sig selv og sin familie kan man ikke kun overraske sin familie, men også sig selv ved at være opfindsom med sine køkkenkundskaber, en æbleskivepande kan hjælpe dig med at eksperimentere med fyldet, der overrasker.

Oplev kreativiteten, ønsk dig en æbleskivepande i gave

Hvis ikke man eksperimenterer og tager chancer lærer man aldrig noget nyt, dette gælder også i køkkenet, hvor man hele tiden må udforske sine egne og andres smagsløg, og afprøve nye opskrifter og smagssammensætninger. Har man en æbleskivepande vil man hurtigt opdage de mange muligheder, der er for at udforske gode gamle opskrifter på god gammeldags dansk mad. Man behøver ikke holde sig til traditionen og komme æbler i, man kan f.eks. forsøge sig med en teske nutella, eller andre former for chokolade, der vil smelte i munden når man tager en bid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *