Ting du bare skal opleve i USA

ChicagoNår turen går til USA kan det være svært at beslutte sig for hvad man skal se. Landet har tonsvis af seværdigheder, hvorfor det kan være nærmest umuligt at vælge hvad man skal prioritere. Vi har derfor her udvalgt nogle af de mest ikoniske seværdigheder, som med garanti er et besøg værd.

 

Central Park

Central Park er en grøn oase midt i kaotiske New York. Uanset om du er i humør til en løbetur, sejltur eller en tur i hestevogn, så er Central Park den perfekte ramme. Der er desuden et væld af guidede rundture, hvis du gerne vil have den fulde oplevelse med.

Las Vegas Strip

Las Vegas Strip er en af de mest dynamiske steder i USA. Her er der gang i den 24 timer i døgnet, og uanset om man er til gambling, fester eller koncerter, så er man garanteret en fed oplevelse. The Strip har desuden massevis af seværdige casinoer, så som f.eks. The Bellagio, kendt for sit ikoniske springvand.

MoMA

MoMA (the Museum of Modern Art) er et af verdens suverænt bedste kunstmuseer, med værker af blandt andet Picasso, Van Gogh, Cézanne, Gauguin, Matisse, Lichtenstein, Miró, Pollock, Rothko, Dalí og Monet. Enhver kunstelsker kan altså sagtens bruge adskillige dage på at udforske museets samling.

Grand Canyon National Park

Med en længde på hele 445 kilometer og en dybde på over halvanden kilometer er Grand Canyon en naturoplevelse af amerikanske dimensioner. Man kan altså sagtens få nogle dage til at gå med at udforske nationalparken.

Manhattans Skyline

Manhattans ikoniske skyline er et syn helt for sig selv. New York har en verdens mest imponerende skylines, med skyskrabere som One World Trade Center, Chrysler Bygningen, Empire State Buidling og New York Times Bygningen. Uanset om du nyder udsigten fra en helikopter eller fra en skyskraber. så er Manhattans uforlignelige arkitektur noget man bare skal opleve hvis man besøger USA.

Når du planlægger rejsen til USA er det vigtigt at du husker at ansøge om ESTA inden du bestiller din rejse. Du kan læse mere på nemtesta.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *